Maaltijdservice

Koken voor jou biedt een maaltijdservice die speciaal gericht is op ouderen. Door het beleid van de overheid wonen ouderen langer zelfstandig en zijn daarbij vaker afhankelijk van anderen voor hun warme maaltijd. Wekelijks kunt u één of meerdere maaltijd(en) bestellen. Deze kunnen zowel warm als koud worden aangeleverd, ook voor meerdere dagen tegelijk. Ik bezorg op maandag, dinsdag en vrijdag van 11.30 uur tot 12.30 uur.

Ook is het mogelijk voor bedrijven om maaltijden te bestellen, bijvoorbeeld een lunch of warme maaltijd voor tijdens een vergadering.

Daarnaast worden er met regelmaat soep en afhaalmaaltijden aangeboden via social media. Houd daarvoor mijn Facebook en Instagram in de gaten.

De maaltijden worden in overleg met u samengesteld, zodat deze helemaal aangepast zijn aan uw wensen. Met diëten en allergieën houden wij uiteraard rekening. Houdt u van de Hollandse pot, met aardappels, groente en vlees of heeft u liever pasta, vis of rijst? Alles is mogelijk!

Prijzen

Warme maaltijd: op aanvraag

Catering: vraag een vrijblijvende offerte aan

Diner: vraag een vrijblijvende offerte aan

Graag maak ik met u een afspraak om uw wensen door te spreken en persoonlijk kennis te maken! U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06 2508 2909